facebook
Submit your CV here
Naši klijenti

VIKING

Profil kompanije

VIKING PRIČA

Pre više od 20 godina, Viking postavlja standarde za krstarenje rekom, a danas smo lideri koje svi ostali prate. 2015., Viking prebacuje isti taj doživljaj sa malog broda, fokusiranog na destinacije, na more, te time redefiniše krstarenje okeanima. Tokom godina, Viking je osvojio brojne nagrade za okeanske i rečne kruzeve kao što su od Condé Nast Traveler, Cruise Critic, Travel + Leisure, Travel Weekly i mnoge druge.

Viking je jaka i dinamična kompanija – sa rastućom flotom od više od 80 rečnih brodova i 7 prekookeanskih koje krstare na više od 100 različitih ruta po celom svetu..  U 2022 naši gosti će iskusiti komfort i eleganciju  naše nagradjivane flote sa 2 ekspediciona broda izgradjena specifično za istraživanje svetskih najudaljenijih destinacija. Takodje ćemo proširiti naše operacije na SAD dodatkom novog broda na reku Misisipi.

PRIDRUŽI SE VIKING PORODICI

Ako ste oduvek sanjali o tome da spojite ljubav prema putovanju i mogućnost za razvoj karijere, imajte u vidu pozicije na Vikingu. Mi smo vodeća svetska kompanija za krstarenje manjim brodovima, i postoje neverovatne mogućnosti da napredujete u karijeri sa Vikingom. Kao član nase posade, kada je brod usidren na nekoj od usputnih destinacija, možete istražiti obalu i odmoriti se tokom slobodnog vremena.

Pored toga, sa Vikingovom nagradjivanom flotom  i pazljivo odabranim programom na brodu, naši gosti su veoma zadovoljni. Ovo u kombinaciji sa Vikingovim smernicama, znači da možete da očekujete da ćete biti dobro nagradjeni kao zaposleni na Viking brodu.

NA VIKINGU, KADA SI ČLAN POSADE , TI SI PORODICA

Viking je ponosan poslodavac oko 10,000 ljudi širom sveta – od kojih su svi posvećeni tome da učine putovanje svojih gostiju što nezaboravnijim. Naš švajcarski menadzerski tim nadgleda naše operacije od obalskih ekskurzija , keteringa i nautičkih operacija. Kada radite za Viking, Vi ste deo tima.  Viking brine o Vašoj karijeri podjednako kao i Vi sami, te će Vam pružiti treninge, veštine i samopouzdanje koji su Vam potrebni da budete najbolji što možete. Viking ima prilagodjeni program obuke koji će Vam pomoći da naučite i usavršite svoje veštine. Viking nudi mnoge prilike za unapređenja kroz koje ćete biti nagrađeni za svoj naporan rad, entuzijazam, inicijativu i osećaj odgovornosti. Zapravo, oni se veoma nadaju da ćete, ako im se jednom pridružite, i ostati sa njima, kao i 90% zaposlenih koji im se vraćaju iznova svake sezone – jedna od najviših stopa zadržavanja u industriji.

IME KOMPANIJE: Viking
SEDIŠTE KOMPANIJE(PREDSTAVNIŠTVO): Basel, Switzerland
GODINA OSNIVANJA: 1997
VELIČINA FLOTE: 80+
BROJ ZAPOSLENIH: 10.000+
NAGRADE: Condé Nast Traveler, Cruise Critic, Travel + Leisure, Travel Weekly and more.

Reci nam više o tvom iskustvu sa Vikingom.


    CV APLIKACIJA