facebook
Submit your CV here

Vaša karijera počinje sa nama!

DA LI ŽELITE DA RADITE U INOSTRANSTVU, STEKNETE NOVA ISKUSTVA, PUTUJETE I UJEDNO ZARAĐUJETE?

Saznajte više

Odaberite putanju svoje karijere

O nama

Feron DOO je profesionalna agencija za zapošljavanje, koja posluje na globalnom nivou. Naša kompanija izgradila je snažnu reputaciju i dugoročne odnose sa klijentima, pružanjem prvoklasne usluge i obezbeđivanjem kandidata najvišeg kvaliteta.

Više informacija

Otvorene pozicije

Pogledajte trenutne otvorene pozicije i prosledite nam Vašu biografiju. Naši regruteri  će Vas kontaktirati u najkraćem roku u vezi opcija za zaposlenje. Tokom cele godine imamo najrazličitiji izbor ponuda za poslove za koje se možete prijaviti.

Više informacija

Foto konkurs „The spirit of river experience“

Ako ste radili na rečnom brodu, pritom imate fotografije uslikane tokom boravka onda je ovo konkurs na kom ćete moći da osvojite 1000€. Prijavite se!

Više informacija

Naši klijenti

Kao agencija od kredibiliteta u poslednjih 10 godina našeg rada stekli smo veliki broj klijenata sa kojima sarađujemo. Pogledajte kompletan spisak.

Više informacija

Kako aplicirati za posao?

Kako biste aplicirali za posao molimo Vas da izaberete odgovarajući posao od ponuđenih ili okačite svoj CV u aplikaciji na dnu stranice.

Data collection

Total damage has been caused by the civilians arounf the new apple  store at Wall street.

Guaranteed ROI

Total damage has been caused by the civilians arounf the new apple  store at Wall street.

Always Online

Total damage has been caused by the civilians arounf the new apple  store at Wall street.

Popunite CV Aplikaciju
Intervju za posao
Priprema za put
Submit your CV here

Prijava za posao – često postavljana pitanja 

1. Kako da apliciram za posao?

Kako biste aplicirali za posao molimo Vas da izaberete odgovarajući posao od ponuđenih ili okačite svoj CV u aplikaciji na dnu stranice.

2. Koliko ću dugo čekati na zaposlenje?

Nažalost, nismo u mogućnosti da Vam kažemo tačan rok. Generalno, on može biti između nedelju dana i 12 meseci, a zavisi od kompanije, programa i pozicije za koju se prijavljujete. Kandidati koji ne ispunjavaju uslove konkursa i čiji profil ne odgovara zahtevima kompanija neće biti uzeti u obzir prilikom selekcije.

3. Kada počinje sezona?

Kada je reč o rečnim brodovima, sezona počinje u martu i završava se krajem novembra, dok kruzing kompanije koje nude zimska krstarenja sezonu završavaju u januaru. Što se tiče prekookeanskih brodova, poslova na Bliskom Istoku i u autoindustriji, sezona nije jasno definisana, već se proces selekcije i zapošljavanja vrši tokom cele godine. 

4. Koje su faze u procesu zapošljavanja?

Procedura zapošljavanja je sledeća: 

 1. Popunjavanje CV aplikacije ili slanje CV-ja na mail [email protected]
 2. Kratak razgovor sa našim regruterom – razgovor o Vašem radnom iskustvu na engleskom i/ili nemačkom jeziku.
  Ukoliko potencijalni poslodavac proceni da Vaš profil odgovara postavljenim kriterijumima za posao, sledi zakazivanje razgovora sa poslodavcem. Razgovor može da se održi uživo ili online (u zavisnosti od zahteva kompanije).
 3. Ako prođete ovu fazu, sledeći korak je slanje Vašeg CV-ja potencijalnim poslodavcima, koji imaju potražnju za kandidatima Vašeg profila.
 4. Ukoliko potencijalni poslodavac proceni da Vaš profil odgovara postavljenim kriterijumima za posao, sledi zakazivanje razgovora sa poslodavcem. Razgovor može da se održi uživo ili putem Skype-a (u zavisnosti od zahteva kompanije). 
 5. Potpisivanje ugovora sa kompanijom– Ukoliko uspešno prođete finalni intervju, poslodavac će Vam ponuditi ugovor. 
 6. Dobijanje radne vize – Kandidati iz NON-EU zemalja najčešće moraju da podnesu zahtev za radnu vizu. Proces dobijanja radne vize zavisi od ambasade. 
 7. Organizovanje ukrcaja, ukrcaj i Vaš prvi radni dan na poslu

5. Kako da napišem CV?

 1. Dobro se informišite o politici poslovanja kompanije za koju aplicirate. Te informacije možete da pronađete na oficijalnom sajtu kompanije, forumima, društvenim mrežama, ali i putem poznanika, prijatelja, seminara i slično. Savetujemo Vam da oglas za posao pročitate nekoliko puta kako biste upamtili sve bitne informacije (naziv pozicije, potrebno radno iskustvo, poznavanje jezika i druge kriterijume). Ukoliko imate nedoumice u vezi pisanja CV-ja, budite slobodni da nam se obratite putem mejla [email protected] 
 2. Popišite najvažnije informacije o Vama, radnom iskustvu i obrazovanju. Pripremite fotografiju koju ćete uneti u CV. Radno iskustvo treba da bude poređano hronološki (od najskorijeg do najstarijeg) i da sadrži naziv poslodavca, naziv pozicije i opis zaduženja. Fotografija treba da bude formalna (kao za Pasoš).  Savetujemo Vam da ne lažete u radnoj biografiji, jer će naši regruteri i potencijalni poslodavac izvršti sve neophodne provere. 
 3. CV treba da bude uredan, pregledan i napisan na engleskom jeziku. Ne zaboravite da unesete kontakt podatke, kako bi naši regruteri mogli da Vas kontaktiraju radi zakazivanja intervjua. 
 4. Vaš CV možete da pošaljete na mail [email protected] ili aplicirajte direktno za posao preko ovog linka.

 

 

Najbrže rastuća kompanija za zapošljavanje u regionu!

Feron DOO je najbrže rastuća kompanija za zapošljavanje u regionu. Svoju reputaciju izradili smo obezbeđujući pouzdanu uslugu i visoko kvalifikovan stručni kadar.

U saradnji sa relevantnim institucijama i stručnim školama, tražimo kvalitetno radno osoblje za rad u nekim od najvećih svetskih kompanija.

Pratimo našu viziju proširivanjem dnevne ponude i omogućavajuci kandidatima najbolje opcije za radna mesta gde će njihove kompetencije doći do izražaja. Agencija Feron ima licencu za zapošljavanje izdatu od strane Ministarstva rada Republike Srbije.

Više o nama

Obaveštenje o privatnosti i obradi ličnih podataka

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (’’Službeni glasnik RS’’, br. 87/2018) agencija za posredovanje u zapošljavanju Feron d.o.o. sa središtem u ulici Kneza Miloša 28, 11000 Beograd, Vas ovim putem obaveštava da se Vaši podaci o ličnosti prikupljaju, obrađuju i prenose na način da popunjavanjem naše CV Aplikacije ili slanjem radne biografije elektronskim putem ili putem društvenih mreža, omogućavate da agencija Feron d.o.o. obrađuje Vaše podatke u cilju pronalaženja zaposlenja.

Pročitaj više

[grw id=“5883″]

CV APLIKACIJA