fbpx
CV Aplikacija

Vaša karijera počinje sa nama!

DA LI ŽELITE DA RADITE U INOSTRANSTVU, STEKNETE NOVA ISKUSTVA, PUTUJETE I UJEDNO ZARAĐUJETE?

Saznajte više

Odaberite putanju svoje karijere

Rečni brodovi

Ako želite da iskusite rad sa ljudima iz različitih zemalja, da putujete Evropom a ujedno zarađujete, da imate obezbeđen smeštaj i hranu, da iskusite novi način života, rečni brodovi su pravi izbor za Vas! Dunav, Rajna, Majna, Sena, Duouro čekaju na Vas, zaplovite u novu karijeru!

Više informacija

Bliski istok

Rad za jednu od ekonomski najdobrostojećih regija na svetu ne samo da prestavlja privilegiju već i sjajnu mogućnost za razvoj uspešne karijere. Ako ste vredni, želite da se dokažete, imate želju da napređujete kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu, izabrali ste pravo mesto!

Više informacija

Preko-okeanski brodovi

Ako ste željni avanture i želite da istražite svet, možemo Vam ponuditi rad na najboljim preko-okeanskim kompanijama na svetu. Ne propustite priliku da radite na luksuznim preko-okeanskim kruzerima, proputujete svet, radite u multi-etničkom okruženju i steknete nezaboravna iskustva.

Više informacija

Autoindustrija

Tokom proteklih godinu dana agencija Feron je napravila značajan iskorak napred i omogućila hiljadama ljudi iz Srbije da se zaposli u Českoj. Ako ste vredni, želite da radite u inostranstvu, interesuje Vas autoindustrija, onda smo sigurni da ćemo naći pravi posao za Vas!

Više informacija

Kako aplicirati za posao?

Kako biste aplicirali za posao molimo Vas da popunite online CV Aplikaciju na engleskom jeziku. Potrebno je od 7-10 minuta za popunjavanje.

Data collection

Total damage has been caused by the civilians arounf the new apple  store at Wall street.

Guaranteed ROI

Total damage has been caused by the civilians arounf the new apple  store at Wall street.

Always Online

Total damage has been caused by the civilians arounf the new apple  store at Wall street.

Popunite CV Aplikaciju
Intervju za posao
Priprema za put
CV APLIKACIJA

Prijava za posao – često postavljana pitanja 

1. Kako da apliciram za posao?

Kako biste aplicirali za posao popunite Online CV aplikaciju na našem sajtu. Uz nekoliko jednostavnih koraka i za samo 5 minuta, naši regruteri će imati sve neophodne informacije za dalju proceduru i moći će da kontaktiraju poslodavca u najkraćem mogućem roku.

2. Da li mogu da pošaljem svoj CV umesto da popunim aplikaciju na vebsajtu?

Savetujemo Vam da popunite CV aplikaciju na našem sajtu, jer će na taj način Vaš CV biti u našoj bazi podataka. Imajte na umu da su podaci koje unesete u CV aplikaciju veoma bitni, jer će na osnovu njih naši regruteri proceniti koje kompanije i pozicije najbolje odgovaraju Vašem profilu.

3. Kako da popunim CV aplikaciju?

Popunjavanje CV aplikacije vrši se online i traje svega nekoliko minuta. Nakon što se ulogujete na sajt i unesete kontakt podatke i naziv pozicije za koju želite da aplicirate, biće Vam ponuđeno da dodate svoj CV (word, pdf ili neki drugi dokument) ili da popunite CV formu. Savetujemo Vam da pre nego što započnete popunjavanje pripremite fotografiju (forma i veličina kao za pasoš), preporuke i sertifikate (ukoliko ih posedujete) i kopiju pasoša (opciono) kako biste mogli da ih unesete u CV aplikaciju. Nakon popunjavanja svih obaveznih polja i dodavanja potrebnih dokumentata označite da dajete pristanak na obradu ličnih podataka u svrhu selekcije i regrutacije za kompanije sa kojim sarađujemo, a potok kliknite na “Finish”

 

4. Koliko ću dugo čekati na zaposlenje?

Nažalost, nismo u mogućnosti da Vam kažemo tačan rok. Generalno, on može biti između nedelju dana i 12 meseci, a zavisi od kompanije, programa i pozicije za koje se prijavljujete. Kandidati koji ne ispunjavaju uslove konkursa i čiji profil ne odgovara zahtevima kompanija neće biti uzeti u obzir prilikom selekcije.

5. Da li je neophodno dodavanje fotokopije pasoša prilikom popunjavanja CV aplikacije?

Vašu prijavu ćemo uzeti u obzir i ako ne unesete fotokopiju pasoša u CV aplikaciju. Naravno, treba da imate na umu da će Vam, kada budete ušli u proces selekcije, budući poslodavac tražiti fotokopiju pasoša, a unosom fotokopije u aplikaciju skraćujete vreme selekcije. 

6. Kada počinje sezona?

Kada je reč o rečnim brodovima, sezona počinje u martu i završava se krajem novembra, dok kruzing kompanije koje nude zimska krstarenja sezonu završavaju u januaru. Što se tiče prekookeanskih brodova, poslova na Bliskom Istoku i u autoindustriji, sezona nije jasno definisana, već se proces selekcije i zapošljavanja vrši tokom cele godine. 

7. Koje su faze u procesu zapošljavanja?

Procedura zapošljavanja je sledeća: 

 1. Popunjavanje CV aplikacije ili slanje CV-ja na mail [email protected]
 2. Kratak Skype razgovor sa našim regruterom – razgovor o Vašem radnom iskustvu na engleskom i/ili nemačkom jeziku.
 3. Ako prođete ovu fazu, sledeći korak je slanje Vašeg CV-ja potencijalnim poslodavcima, koji imaju potražnju za kandidatima Vašeg profila.
 4. Ukoliko potencijalni poslodavac proceni da Vaš profil odgovara postavljenim kriterijumima za posao, sledi zakazivanje razgovora sa poslodavcem. Razgovor može da se održi uživo ili putem Skype-a (u zavisnosti od zahteva kompanije). 
 5. Potpisivanje ugovora sa kompanijom– Ukoliko uspešno prođete finalni intervju, poslodavac će Vam ponuditi ugovor. 
 6. Dobijanje radne vize – Kandidati iz NON-EU zemalja najčešće moraju da podnesu zahtev za radnu vizu. Proces dobijanja radne vize zavisi od ambasade. 
 7. Organizovanje ukrcaja, ukrcaj i Vaš prvi radni dan na poslu

8. Kako da napišem CV?

 1. Dobro se informišite o politiici poslovanja kompanije za koju aplicirate. Te informacije možete da pronađete na oficijalnom sajtu kompanije, forumima, društvenim mrežama, ali i putem poznanika, prijatelja, seminara i slično. Savetujemo Vam da oglas za posao pročitate nekoliko puta kako biste upamtili sve bitne informacije ( naziv pozicije, potrebno radno iskustvo, poznavanje jezika i druge kriterijume). Ukoliko imate nedoumice u vezi pisanja CV-ja, budite slobodni da nam se obratite putem mejla [email protected] 
 2. Popišite najvažnije informacije o Vama, radnom iskustvu i obrazovanju. Pripremite fotografiju koju ćete uneti u CV. Radno iskustvo treba da bude poređano hronološki (od najskorijeg do najstarijeg) i da sadrži naziv poslodavca, naziv pozicije i opis zaduženja. Fotografija treba da bude formalna (kao za Pasoš).  Savetujemo Vam da ne lažete u radnoj biografiji, jer će naši regruteri i potencijalni poslodavac izvršti sve neophodne provere. 
 3. CV treba da bude uredan, pregledan i napisan na engleskom jeziku. Ne zaboravite da unesete kontakt podatke, kako bi naši regruteri mogli da Vas kontaktiraju radi zakazivanja intervjua. 
 4. Vaš CV možete da pošaljete na mail [email protected] ili da ga napišete pomoću naše CV aplikacije, koja se nalazi na sledećem linku: https://cv.jobs-feron.com/#/login

 

 

Najbrže rastuća kompanija za zapošljavanje u regionu!

Feron d.o.o. je najbrže rastuća kompanija za zapošljavanje u regionu. Svoju reputaciju izradili smo obezbeđujući pouzdanu uslugu i visoko kvalifikovan stručni kadar.

U saradnji sa relevantnim institucijama I stručnim školama, tražimo kvalitetno radno osoblje za rad u nekim od najvećih svetskih kompanija.

Pratimo našu viziju proširivanjem dnevne ponude i omogućavajuci kandidatima najbolje opcije za radna mesta gde će njihove kompetencije doći do izražaja.Agencija Feron ima licencu za zapošljavanje izdatu od strane Ministarstva rada Republike Srbije.

Više o nama

Obaveštenje o privatnosti i obradi ličnih podataka

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (’’Službeni glasnik RS’’, br. 87/2018) agencija za posredovanje u zapošljavanju Feron d.o.o. sa središtem u ulici Kneza Miloša 28, 11000 Beograd, Vas ovim putem obaveštava da se Vaši podaci o ličnosti prikupljaju, obrađuju i prenose na način da popunjavanjem naše CV Aplikacije ili slanjem radne biografije elektronskim putem ili putem društvenih mreža, omogućavate da agencija Feron d.o.o. obrađuje Vaše podatke u cilju pronalaženja zaposlenja.

Pročitaj više

Postavite pitanje

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom (*) su obavezna.

Važno Obaveštenje: Pre dolaska u našu kancelariju neophodno je zakazati sastanak. Želimo da izdvojimo dovoljno vremena kako bismo mogli da odgovorimo na sva Vaša pitanja.

Kneza Miloša 28 Beograd 11000 Srbija

+381 11 36 11 231

CV APLIKACIJA