fbpx
CV Aplikacija

Vaša karijera počinje sa nama!

DA LI ŽELITE DA RADITE U INOSTRANSTVU, STEKNETE NOVA ISKUSTVA, PUTUJETE I UJEDNO ZARAĐUJETE?

Saznajte više

Odaberite putanju svoje karijere

Rečni brodovi

Ako želite da iskusite rad sa ljudima iz različitih zemalja, da putujete Evropom a ujedno zarađujete, da imate obezbeđen smeštaj i hranu, da iskusite novi način života, rečni brodovi su pravi izbor za Vas! Dunav, Rajna, Majna, Sena, Duouro čekaju na Vas, zaplovite u novu karijeru!

Više informacija

Bliski istok

Rad za jednu od ekonomski najdobrostojećih regija na svetu ne samo da prestavlja privilegiju već i sjajnu mogućnost za razvoj uspešne karijere. Ako ste vredni, želite da se dokažete, imate želju da napređujete kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu, izabrali ste pravo mesto!

Više informacija

Preko-okeanski brodovi

Ako ste željni avanture i želite da istražite svet, možemo Vam ponuditi rad na najboljim preko-okeanskim kompanijama na svetu. Ne propustite priliku da radite na luksuznim preko-okeanskim kruzerima, proputujete svet, radite u multi-etničkom okruženju i steknete nezaboravna iskustva.

Više informacija

Autoindustrija

Tokom proteklih godinu dana agencija Feron je napravila značajan iskorak napred i omogućila hiljadama ljudi iz Srbije da se zaposli u Českoj. Ako ste vredni, želite da radite u inostranstvu, interesuje Vas autoindustrija, onda smo sigurni da ćemo naći pravi posao za Vas!

Više informacija

Kako aplicirati za posao?

Kako biste aplicirali za posao molimo Vas da popunite online CV Aplikaciju na engleskom jeziku. Potrebno je od 7-10 minuta za popunjavanje.

Data collection

Total damage has been caused by the civilians arounf the new apple  store at Wall street.

Guaranteed ROI

Total damage has been caused by the civilians arounf the new apple  store at Wall street.

Always Online

Total damage has been caused by the civilians arounf the new apple  store at Wall street.

Popunite CV Aplikaciju
Intervju za posao
Priprema za put
CV APLIKACIJA

Često postavljana pitanja

1. Kako aplicirati za posao?

Da biste se prijavili potrebno je da popunite onlajn CV aplikaciju. U okviru aplikacije morate da navedete svoje radno iskustvo, da opišete svoju ličnost i za koju poziciju se prijavljujete.

Jako je bitno da radno iskustvo bude organizovano hronološki, počevsi od poslednjeg zaposlenja. To će pomoći našim regruterima da steknu uvid u vašu dosadašnju karijeru i posao kojim bi mogli da se bavite. Imajte na umu da je CV aplikacija jako bitna pošto predstavlja prvi utisak koji će regruteri steći o kandidatu.

2. Da li mogu da pošaljem svoj CV umesto da popunim aplikaciju na vebsajtu?

Veoma je vazno popuniti aplikaciju koja se nalazi na vebsajtu jer samo tako će vas CV biti u našoj bazi podataka i tako ćemo moći da započnemo proces zaposljavanja. Posle popunjavanja CV aplikacije imaćemo sve neophodne informacije za dalju proceduru i moći ćemo da obavestimo poslodavca u najbržem roku.

3. Kako da popunim CV aplikaciju?

Samo popunjavanje CV aplikacije se ćini onlajn i traje otprilike 10 minuta. Potrebno je prethodno da pripremite fotografiju (veličine kao za pasoš), preporuke (ukoliko ih posedujete) i kopiju pasoša (opciono) da biste mogli da ih dodate uz druge podatke.

Posle popunjavanja svih polja i dodavanja potrebnih dokumenata potvrdite u polju “Ja nisam robot” i zatim kliknite na dugme “pošalji” na dnu ekrana.

4. Kako da znam da je moja aplikacija poslata?

Kada završite celu aplikaciju i kliknete na “pošalji”, proverite svoju e-poštu. Dobićete e-mail potvrdu u roku od 5 minuta.

Ako ne dobijete e-mail potvrdu, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona da biste saznali da li je ste uspeli korektno da aplicirate.

5. Koliko ću dugo čekati na zaposlenje?

Ne postoji precizan rok, ali može biti između nedelju dana i 18 meseci, u zavisnosti od položaja i programa za koji se prijavljujete.

Kandidati koji ne ispunjavaju uslove ili njihov poslovni profil ne odgovara poziciji neće biti uzeti u obzir.

6. Da li moram da dodam fotokpiju pasoša u aplikaciji?

Nije neophodno da pošaljete fotokopiju pasoša ako se ne osećate sigurno ili jednostavno ne želite da ga pošaljete. Naravno, kad budete ušli u proces pronalaska posla Vaš buduci poslodavac će zahtevati da nam prosledite fotokopiju pasoša.

7. Kada počinje sezona?

Što se tiče rečnih brodova, njihova sezona počinje u Martu i završava se u Novembru. Neke kompanije nude zimska krstarenja tako da se sezona za njih završava u Januaru.

Što se tiče okeanskih brodova, poslova na Srednjem Istoku i u autoindustriji ne postoji odredjena sezona već proces zapošljavanja traje cele godine.

8. Koje su faze u procesu zapošljavanja?

  1. Popunjavanje CV aplikacije
  2. Razgovor sa regruterom – razgovor pre selekcije preko Skype-a. Ako prođete ovu fazu sledeći korak je:
  3. Slanje Vašeg CV-a potencijalnim poslodavcima – imajte u vidu da poslodavac koji Vas interesuje moze da nema potrebu za novim zaposlenima u tom trenutku pa će možda biti potrebno da sačekate da se otvore pozicije da bismo poslali Vas CV.
  4. Razgovor sa poslodavcem – Ako je poslodavac zainteresovan za Vaš CV onda će tražiti da bude ugovoren razgovor. Razgovor se može odvijati kroz Skype ili uživo, u zavisnosti od poslodavca.
  5. Dobijanje ugovora – Ako je poslodavac zadovoljan razgovorom i ako je pozicija otvorena onda će Vam poslodavac ponuditi ugovor.
  6. Dobijanje radne vize – neki kandidati će morati da traže radnu vizu. Trajanje samog procesa dobijanje radne vize zavisi od ambasade.
  7. Pristupanje kompaniji i Vaš prvi dan na poslu!

9. Kako da napisem svoj CV?

  1. Dobro se informišite o poslovanju i politici kompanije za čiju poziciju aplicirate. Sve potrebne informacije ćete naći, kako na oficijalnom sajtu određene kompanije, tako i putem nekih prijatelja, poslovnih partnera, poznanika, seminara, radionica itd.
  2. Pokušajte da sastavite CV tako da ne zvuči nerealno već da bude u skladu sa vašim godinama, obrazovanjem i iskustvom. Dakle, izbegavajte laganje u biografiji, jer će ono pre ili kasnije biti razotkriveno. Trudite se da istaknete vaše vrline i sposobnosti.

 5 saveta pre odlaska na razgovor za posao:

 

Najbrže rastuća kompanija za zapošljavanje u regionu!

Feron d.o.o. je najbrže rastuća kompanija za zapošljavanje u regionu. Svoju reputaciju izradili smo obezbeđujući pouzdanu uslugu i visoko kvalifikovan stručni kadar.

U saradnji sa relevantnim institucijama I stručnim školama, tražimo kvalitetno radno osoblje za rad u nekim od najvećih svetskih kompanija.

Pratimo našu viziju proširivanjem dnevne ponude i omogućavajuci kandidatima najbolje opcije za radna mesta gde će njihove kompetencije doći do izražaja.Agencija Feron ima licencu za zapošljavanje izdatu od strane Ministarstva rada Republike Srbije.

Više o nama

Obaveštenje o privatnosti i obradi ličnih podataka

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (’’Službeni glasnik RS’’, br. 87/2018) agencija za posredovanje u zapošljavanju Feron d.o.o. sa središtem u ulici Kneza Miloša 28, 11000 Beograd, Vas ovim putem obaveštava da se Vaši podaci o ličnosti prikupljaju, obrađuju i prenose na način da popunjavanjem naše CV Aplikacije ili slanjem radne biografije elektronskim putem ili putem društvenih mreža, omogućavate da agencija Feron d.o.o. obrađuje Vaše podatke u cilju pronalaženja zaposlenja.

Pročitaj više

Postavite pitanje

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom (*) su obavezna.

Važno Obaveštenje: Pre dolaska u našu kancelariju neophodno je zakazati sastanak. Želimo da izdvojimo dovoljno vremena kako bismo mogli da odgovorimo na sva Vaša pitanja.

Kneza Miloša 28 Beograd 11000 Srbija

+381 11 36 11 231

CV APLIKACIJA