facebook
Submit your CV here
Blog

Proslava 50 godina Scylla

Ove godine, Scylla je obeležila 50 godina postojanja. Bila nam je velika čast da kao partneri Scylla-e u polju regrutmenta, budemo pristutni na proslavi ovako bitnog jubileja. U nastavku teksta saznaćete više o našim utiscima i novostima.

Ova porodična firma osnovana je 3. septembra 1973. Nakon tačno 50 godina, Scylla je i dalje verna svojoj tradiciji i vrednostima. Najveće dostignuće kompanije su brojni stalni gosti i dugoročna partnerstva. Tokom pola veka postojanja, kompanija je doživela velike transformacije. Njena flota se trenutno sastoji od 36 brodova koji se ističu u tehnologiji, dizajnu i kvalitetu. Covid 19 krizu iskoristili su da unaprede svoje brodove i učine ih pogodnijim za očuvanje sredine i reka. Veoma je zanimljivo to da su najnoviji brodovi proizvedeni u Srbiji, u Zasavici, a sklapani u Holandiji. Novi brodovi predstavljaju dostignuće u ovoj industriji, ne samo po modernom i luksuznom dizajnu, već i po tome što ne zagađuju okolinu.

Razmatranje kompanije Scylla za zaposlenje je odlična odluka. Bez obzira na to odakle ste, kompanija nudi jednake mogućnosti za sve. Osim toga, poznato je da Scylla svoje radnike tretira kao deo porodice što je čini veoma poželjnom rečnom kompanijom za početak i nastavak karijere u kruzing industriji. U poslednje vreme, ne samo da je mogućnost dobre zarade sve veća, već je kompanija obezbedila i mnogo bolje ugovore za svoje zaposlene.
Kontaktirajte nas i saznajte više o benefitima koje nudi kompanija Scylla.

CV APLIKACIJA