facebook
Submit your CV here
Naši klijenti

SCYLLA

Naziv kompanije: Scylla
Sedište kompanije: Baar, Switzerland
Datum osnivanja kompanije: 1973
Veličina flote: 36


Scylla je prvi put ugledala svetlost 3. septembra 1973. Više od 45 godina kasnije, kompanija i dalje svakim danom pomera granice izgrađujući nove brodove koji su bolji od prethodnih. Iskustvo stečeno godinama čini Scyllu pionirom u svom sektoru. Scylla je i dalje porodična kompanija, verna svojoj tradiciji i ličnom pristupu. Ipak, kompanija je doživela i velike transformacije. Njena flota se sastoji od 36 brodova koji se ističu u tehnologiji, dizajnu i kvalitetu. Najveće dostignuće kompanije su brojni stalni gosti i dugoročna partnerstva. To su standardi koji potvrđuju da plove u pravom smeru.

Scylla je dinamična brodska kompanija koja radi samo sa najsavremenijim plovilima u luksuznoj industriji rečnih kruzera u Evropi. Kompanija ima za cilj da regrutuje najbolju moguću posadu. Da li ste po prirodi domaćin? Da li imate dobar timski duh? Nezavisni ste? Imate iskustvo u hotelijerstvu? Volite da vidite više Evrope? UKRCAJTE SE SA SCYLLOM!

Scilla nudi jednake mogućnosti za rad u stabilnoj, kontinuirano rastućoj kompaniji koja teži da bude lider u industriji rečnih kruzera. Pozivamo vas da postanete deo njihovog tima posvećenih profesionalaca koji dele vrednosti i ideje kompanije. Takođe, nude i zabavno okruženje za učenje i rad u kojem možete razviti svoje veštine i lične ciljeve dok gradite buduću karijeru.

Recite nam Vaše iskustvo sa ovom kompanijom!


    CV APLIKACIJA