facebook
Submit your CV here
Naši klijenti

FOUR SEASONS

Naziv hotela: Four Seasons Hotel Riyadh
Sedište hotela: Riyadh at Kingdom Centre
Datum otvaranja hotela: 2003.
Smeštajni kapacitet: 274 soba

 


Four Seasons je otvorio svoj prvi hotel 1961. godine i od tada je posvećen usavršavanju iskustva putovanja kroz stalne inovacije i najviše standarde gostoprimstva.
Trenutno posluje sa više od 120 hotela i odmarališta, i više od 50 rezidencijalnih objekata u glavnim gradskim centrima i odmaralištima u 47 zemalja, i sa više od 50 projekata u planiranju ili razvoju., Four Seasons se konstantno svrstava među najbolje svetske hotele i najprestižnije brendova u anketama čitalaca, recenzijama putnika i nagradama industrije.

Four Seasons Hotel Riyadh u Kingdom Centru je urbana oaza sofisticiranosti i mira, upotpunjena tradicionalnim gostoprimstvom Saudijske Arabije.
Redizajnirani enterijeri oživljavaju autentično saudijsko nasleđe i umeće izrade, dok njihov izuzetni tim pruža iskustvo po meri kroz promišljenu, personalizovanu uslugu i gostoprimstvo.

Smešten u okviru kultnog tornja Kingdom Centra od 99 spratova i povezan sa ekskluzivnim tržnim centrom Kingdom Center, ovaj luksuzni hotel predstavlja pogodnu bazu za putnike koji žele da se upoznaju sa lokacijama u Rijadu, kao što su Nacionalni muzej i obližnje UNESCO mesto svetske baštine – At-Tura if Distrikt u Ad-Daria.

Four Seasons vam nudi mesto da razvijete neverovatnu karijeru.
Putevi u Four Seasons karijeri pružaju mnogo opcija za rast i priliku da isprobate različite uloge i funkcije.Njihov globalni portfolio pruža neverovatnu priliku za rad širom sveta, ili opciju da razvijate svoju karijeru lokalno, dok učite od nekih od najboljih u industriji.

Recite nam Vaše iskustvo sa ovom kompanijom!

    CV APLIKACIJA