facebook
Submit your CV here
Naši klijenti

A-ROSA

Naziv kompanije: A-ROSA Reederei GmbH, Chur, Switzerland
Veličina flote: 12
Broj zaposlenih: 750


A-ROSA je alternativa gradskom odmoru – udobnost ,relaksacija i oduševljenje su  zagarantovani. Naša flota, od 12 modernih brodova je najinovativnija na tržistu, tako da neće biti iznenađenje to što smo sada jedan od vodećih operatera u premium segmentu.

A-Rosa trenutno krstari na 5 Evropskih reka: Dunav, Rajna/Majna /Mozel, Rona/Saona I Sena u Francuskoj, Duoro u Portugalu

 Dođi i pridruži se A-Rosa timu!

 

Kao član visoko-motivisane posade, ubrzo ćeš shvatiti da je raditi za A-Rosu jedinstveno iskustvo. Ambijent uređen sa stilom, uzbudljivo radno okruženje, sjajan osećaj za timski duh je ono što čini A-ROSU fantastičnim mestom za rad. Kao tim, uvek smo tu jedni za druge. Svako svakom pomaže, svi su posvećeni i preuzimaju odgovornost istog momenta.

Radeći za A-ROSU znači istraživati Evropu, ne samo za goste. Istražite živahne gradove i divite se pejzažima koji ostavljaju bez daha sa svojim kolegama. Više od 750 zaposlenih iz 25 zemalja radi sa nama. Naš tim priča nemački i engleski, a razmišljamo internacionalno. I na brodu i na kopnu, naša perspektiva je internacionalna i negujemo duh različitosti.

NAŠA ZAJEDNIČKA MISIJA

Uvek malo više i uvek malo bolje. Ovo je usluga koju pružamo svakom gostu. Dajemo sve od sebe da živimo u skladu sa ovim svaki dan. Kao kompanija koja pruža moderan, siguran put da posetite gradove na Rajni, Dunavu, Roni, Seni i Duoru, usredsređujemo se na potrebe naših gostiju i osoblja. Koristimo dalekovidan, inovativan, odrziv i etički svestan pristup kako bismo postigli maksimalno zadovoljstvo gostiju.

Naša vizija je da stvorimo inovativnu, održivu uslugu koja izaziva entuzijazam u našem osoblju i gostima i koja, za razliku od  kompanija u našoj industriji ima sve veću privlačnost među mlađim generacijama. Hoćemo da naše osoblje vidi sebe kao pokretače promena i da nađu zadovoljstvo da daju doprinos globalnoj istoriji.

To možemo da učinimo živeći u skladu sa određenim vrednostima i obučavanjem i upravljanjem našim zaposlenima u skladu sa tim. Mi našem osoblje pružamo ciljno-orjentisanu obuku kako bi dali sve najbolje od sebe za naše goste.

Tražimo strastvene ljude da nam se priduže u stvaranju A-Rosa trenutka koji se dešavaju jednom u životu.

Istraži mnoštvo različitih ponuda za posao koji nudimo na brodu i postani član našeg tima!

Recite nam Vaše iskustvo sa ovom kompanijom!

    CV APLIKACIJA