facebook
Submit your CV here
Naši klijenti

SEA CHEFS

Naziv kompanije: Sea chefs Cruise Services GmbH
Sedište kompanije: Hamburg, Germany
Datum osnivanja kompanije: 1999
Veličina flote: 70
Broj zaposlenih: 13000


Sea Chefs je internacionalni, iskusni pružalac usluga u području hotelijerstva, ugostiteljstva i upravljanja posadom na kruzerima i jedan je od vodećih partnera brodskih kompanija i operatera u industiji krstarenja. Od koncepcije i planiranja, kroz snabdevanje i logistiku, do savršene implementacije u svakodnevnim operacijama, Sea Chefs je kreirao jednostavan proces i prvoklasne usluge na brodovima uključujući i rečne i prekookeanske. Ključ ovoga je njihovo dugo postojanje i bliska kooperacija sa njihovim mušterijama i svojim timom svetske klase.

Sea Chef-ova najvrednija imovina je njihova posada. Kao internacionalni pružalac usluga u području ugostiteljstva, hotelijerstva i brodskog menadzmenta, raspolažu sa 13000 članova posade i imaju preko 150 zaposlenih.

Rad na brodu je nešto veoma posebno. Bilo da je u pitanju krstarenje svetom, ekspedicija ili put na jednoj od najlepših evropskih reka, nesvakidasnja avantura Vas čeka. Tu je i radna sredina koja Vas menja i motiviše da napredujete.

Sea Chefs krase strast i entuzijazam za pomorstvom. Timski duh je posebno bitan. To je zato što su svi na istom brodu i rade sve što mogu da osiguraju da njihovi gosti dožive nezaboravno iskustvo tokom odmora.

Recite nam Vaše iskustvo sa ovom kompanijom!

    CV APLIKACIJA