facebook
Submit your CV here
Naši klijenti

ANQOR

Naziv kompanije: AT anQor Management Ltd
Sedište kompanije: Limassol, Cyprus
Datum osnivanja kompanije: 2009
Broj zaposlenih: 35


Anqor je kompanija koja pruža usluge upravljanja luksuznim rečnim kruzerima koji plove evropskim rekama. Rečni brodovi Anqor kompanije plove Dunavom, Majnom i Rajnom duž Holandije, Nemačke, Austrije, Slovačke i Mađarske. Brodovi broje oko 35 članova posade, od kojih je 25 hotelske posade i 10 nautičke posade. Imaju više od 10 nacionalnosti na brodu, što Vam pruža priliku da upoznate nove ljude i proširite svoje vidike.

 

Timski rad je neophodan u brodskom okruženju i svaki član posade treba da bude dostupan i spreman da pomogne u svim odeljenjima.

Kada se pridružite floti Anqor, bićete temeljno upoznati s njihovim radnim praksama i očekivanjima, nakon čega će uslediti obuka o njihovim standardima usluga, specijalističkim ili funkcionalnim veštinama, veštinama rukovođenja i upravljanja i bezbednosnim programima.

U Anqor kompaniji znaju da njihovi zaposleni stiču uspeh kroz inovativno i kreativno razmišljanje „izvan okvira“. Oni pružaju mesto za rast, kako lični tako i profesionalni, i istinski veruju da njihovi zaposleni prave razliku unoseći nove ideje, stavove i iskustva na radno mesto. Oni vas cene kao pojedinca i ono što možete doneti njihovom ugostiteljskom timu. Oni ohrabruju Vaše povratne informacije jer znaju da postoji više od jednog načina da se dođe do željenog cilja.

Recite nam Vaše iskustvo sa ovom kompanijom!

    CV APLIKACIJA