facebook
Submit your CV here
Naši klijenti

SCENIC

Naziv kompanije: Scenic Luxury Cruises & Tours
Sedište kompanije: Sydney, New South Wales
Datum osnivanja kompanije: 1986
Veličina flote: 12


Put globalnog uspeha kompanije Scenic započeo je 1986. godine organizovanjem i sprovođenjem turističkih autobuskih tura širom Australije. Tokom godina, nova tržišta su otkrivana i razvijana. Novo istorijsko poglavlje započelo je 2008. godine kada je Scenic krenuo u uzbudljiv svet rečnih krstarenja. Od tada, Scenic Luxury Cruises & Tours nastavlja da razvija Scenic flotu ‘’svemirskih brodova’’, pa danas imaju ukupno 12 brodova koji plove rekama Evrope uključujući Rajnu, Majnu i Dunav, francuske reke, Duero reke u Portugalu, kao i na reci Volgi u Rusiji.

Emerald Cruises je osnovan 2013. kao Emerald Waterways i deo je Scenic kompanije. Emerald Cruises je nagrađivani turistički operater specijalizovan za luksuzna rečna krstarenja. Njihova flota brodova sa 5 zvezdica je napravljena po meri da plove evropskim rekama – Rajnom, Majnom, Mozelom, Dunavom, Renom, Duerom i Volgom, pri čemu je svaki brod ujedno dom niza stilskih inovacija.

Sedište kompanije Scenic se nalazi u Zugu, u Švajcarskoj. Njihov cilj je da upravljaju flotom sa najboljim dostupnim resursima. Kada govore o resursima, misle na ljude. Posvećeni su pronalaženju i negovanju najboljih novih talenata u industriji.

U Scenic-u veruju u pozitivan stav i strast prema poslu, uz dokazano radno iskustvo sa kompanijama koje su Vas naučile svemu što danas znate. Njihov proces selekcije sledi upravo ove principe.

‘’Neverovatni ljudi koji stvaraju čuda’’ je njihova mantra i trude se da odaberu samo one ljude koji mogu da doprinesu stvaranju nezaboravnih iskustava među gostima.

Recite nam Vaše iskustvo sa ovom kompanijom!

    CV APLIKACIJA