facebook
Submit your CV here

Koje ponude za posao su aktuelne?

Naša specijalnost jesu poslovi na rečnim brodovima. Međutim, naša agencija, sa tradicijom dugom već 10 godina, raste i širi spektar ponuda za posao, kako u inostranstvu, tako i u Srbiji.

Bitno je da naglasimo da nam je cilj da steknemo i održimo poverenje svojih kandidata, te je svaka ponuda za posao proverena, legalna i sigurna.

Kada je u pitanju rad u sferi ugostiteljstva, imamo u ponudi poslove na rečnim brodovima, u Austriji, na primorju (Hrvatska i Crna Gora), a za one koji su spremni za dalje destinacije, tu su poslovi na Bliskom Istoku i prekookeanskim brodovima.

Zapošljavamo ugostitelje tokom cele godine, s tim što je najveći broj pozicija otvoren tokom zime, pred početak sezone. Najbolji period da se prijavite je oktobar, novembar i decembar. Bez obzira na to, posla uvek ima za kuvare, kao i za kandidate koji govore nemački jezik. Gde god da odete, možete biti sigurni da će Vam biti obezbeđena legalna radna dozvola. Više o značaju legalnog zaposlenja možete videti na ovom linku.

Što se tiče ostalih pozicija, sve je više potražnje za različitim kadrovima van sfere ugostiteljstva. Na primer, ukoliko govorite nemački, imamo ponude za rad od kuće u call centrima, kao i na customer support pozicijama. Ukoliko nemate radno iskustvo, niti dovoljne kvalifikacije, a želite priliku da napredujete i zaradite, imamo u ponudi poslove u autoindustriji u Češkoj.

Ali to nije sve, nemojte da Vas obeshrabri ukoliko ne nađete na našem sajtu oglas koji Vas interesuje. Pošaljite nam CV, a mi ćemo Vam naći posao po meri, u skladu sa Vašim radnim iskustvom i mogućnostima.

CV APLIKACIJA