facebook
Submit your CV here

Želite krupan iskorak u karijeri?

Put do posla nikada nije bio lakši!

Pošaljite nam svoj kontakt i očekujte poziv

Tu smo da pružimo svoje iskustvo, profesionalni pristup i znanje u svrhu pronalaska najboljih poslova za vas.

Naša fleksibilnost i timski rad nam omogućavaju da se lako prilagodimo dinamičnom, brzom i zahtevnom tržištu rada. Uz našu pomoć, najbolji poslovi dolaze do vas. Informišite se o našim uslugama preuzimanjem.

Šta nudimo?

Brza i profesionalna selekcija poslova

Provereni poslodavci i dobri ugovori

Puna podrška i dostupnost našeg tima od prvog kontakta do poslednjeg koraka procedure zapošljavanja kandidata

Informacije o procedurama i podrška u izradi radnih dozvola po potrebi

Atraktivne zarade

Kako možemo da vam pomognemo?

Jedna od naših vrednosti je personalizovana usluga koju pružamo klijentima. Pošaljite nam svoje podatke i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite cv

Naši klijenti/najpopularniji poslovi

Takmičenje Mladi Kuvar

Prvo takmičenje je održano 2022. godine. Naši partneri su podržali našu viziju. Takođe, zahvalni smo šefovima koji su se pridružili našem takmičenju u ulogama žirija. Zahvaljujući divnom iskustvu stečenom tokom našeg prvog takmičenja, odlučili smo da od toga napravimo tradiciju. Prvobitna ideja je bila da podržimo mlade kuvare do 25 godina i omogućimo im da pokažu šta znaju. Prosvedočili smo umetničkim delima i magiji. U tom procesu, mnogi  mladi kuvari su dobili sjajne poslovne ponude. Međutim, ove godine omogućavamo svim uzrastima da budu deo našeg takmičenja. Više o tome uskoro na našem sajtu.

The spirit of river experience photo contest

Ideja ovog takmičenja je da prikažemo svima, koji nemaju takvo iskustvo, lepe strane rada na rečnim brodovima – kroz objektiv zaposlenih. Takmičenje je postiglo veliki uspeh.  Zaposlenima na rečnim brodovima je omogućeno da pokažu svoju perspektivu, i uz to osvoje vredne nagrade.

Popunite kontakt formu i očekujte poziv

    CV APLIKACIJA