Ukoliko imate pitanja za nas možete nas kontaktirati i putem Skype-a:

vesna.feron
slađana.feron
katarina.feron

OK

Pronađi Posao
slika

Rečni Brodovi

Ako želite da iskusite rad sa ljudima iz različitih zemalja, da putujete Evropom a ujedno zarađujete, da imate obezbeđen smeštaj i hranu, da iskusite novi način života, rečni brodovi su pravi izbor za Vas! Dunav, Rajna, Majna, Sena, Duouro čekaju na Vas, zaplovite u novu karijeru!

Bliski Istok

Bliski Istok

Rad za jednu od ekonomski najdobrostojećih regija na svetu ne samo da prestavlja privilegiju već i sjajnu mogućnost za razvoj uspešne karijere. Ako ste vredni, želite da se dokažete, imate želju da napređujete kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu, izabrali ste pravo mesto!


Uskoro nova otvaranja!


slika

Preko-okeanski brodovi

Ako ste željni avanture i želite da istražite svet, možemo Vam ponuditi rad na najboljim preko-okeanskim kompanijama na svetu. Ne propustite priliku da radite na luksuznim preko-okeanskim kruzerima, proputujete svet, radite u multi- etničkom okruženju i steknete nezaboravna iskustva.

slika

Autoindustrija

Tokom proteklih godinu dana agencija Feron je napravila značajan iskorak napred i omogućila hiljadama ljudi iz Srbije da se zaposli u Českoj. Ako ste vredni, želite da radite u inostranstvu, interesuje Vas autoindustrija, onda smo sigurni da ćemo naći pravi posao za Vas!

Kako biste aplicirali za posao molimo Vas da popunite online CV Aplikaciju na engleskom jeziku. Potrebno je od 7-10 minuta za popunjavanje.

Popunjavanjem online CV Aplikacije bićete sačuvani u našoj bazi podataka, što će nam omoguciti da Vas uvek obaveštavamo o novim poslovnim ponudama.

Za više informacija o CV Aplikaciji kliknite ovde

  Često postavljana pitanjaDa biste se prijavili potrebno je da popunite onlajn CV aplikaciju. U okviru aplikacije morate da navedete svoje radno iskustvo, da opišete svoju ličnost i za koju poziciju se prijavljujete.

Jako je bitno da radno iskustvo bude organizovano hronološki, počevsi od poslednjeg zaposlenja. To će pomoći našim regruterima da steknu uvid u vašu dosadašnju karijeru i posao kojim bi mogli da se bavite. Imajte na umu da je CV aplikacija jako bitna pošto predstavlja prvi utisak koji će regruteri steći o kandidatu.Veoma je vazno popuniti aplikaciju koja se nalazi na vebsajtu jer samo tako će vas CV biti u našoj bazi podataka i tako ćemo moći da započnemo proces zaposljavanja. Posle popunjavanja CV aplikacije imaćemo sve neophodne informacije za dalju proceduru i moći ćemo da obavestimo poslodavca u najbržem roku.Samo popunjavanje CV aplikacije se ćini onlajn i traje otprilike 10 minuta. Potrebno je prethodno da pripremite fotografiju (veličine kao za pasoš), preporuke (ukoliko ih posedujete) i kopiju pasoša (opciono) da biste mogli da ih dodate uz druge podatke.

Posle popunjavanja svih polja i dodavanja potrebnih dokumenata potvrdite u polju "Ja nisam robot" i zatim kliknite na dugme "pošalji" na dnu ekranaKada završite celu aplikaciju i kliknete na "pošalji", proverite svoju e-poštu. Dobićete e-mail potvrdu u roku od 5 minuta.

Ako ne dobijete e-mail potvrdu, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona da biste saznali da li je ste uspeli korektno da aplicirate.Ne postoji precizan rok, ali može biti između nedelju dana i 18 meseci, u zavisnosti od položaja i programa za koji se prijavljujete.

Kandidati koji ne ispunjavaju uslove ili njihov poslovni profil ne odgovara poziciji neće biti uzeti u obzir.Nije neophodno da pošaljete fotokopiju pasoša ako se ne osećate sigurno ili jednostavno ne želite da ga pošaljete. Naravno, kad budete ušli u proces pronalaska posla Vaš buduci poslodavac će zahtevati da nam prosledite fotokopiju pasoša.Sto se tiče rečnih brodova, njihova sezona počinje u Martu i završava se u Novembru. Neke kompanije nude zimska krstarenja tako da se sezona za njih završava u Januaru.

Sto se tiče okeanskih brodova, poslova na Srednjem Istoku i u autoindustriji ne postoji odredjena sezona već proces zapošljavanja traje cele godine.1. Popunjavanje CV aplikacije

2. Razgovor sa regruterom - razgovor pre selekcije preko Skype-a. Ako prođete ovu fazu sledeći korak je:

3. Slanje Vašeg CV-a potencijalnim poslodavcima - imajte u vidu da poslodavac koji Vas interesuje moze da nema potrebu za novim zaposlenima u tom trenutku pa će možda biti potrebno da sačekate da se otvore pozicije da bismo poslali Vas CV.

4. Razgovor sa poslodavcem - Ako je poslodavac zainteresovan za Vaš CV onda će tražiti da bude ugovoren razgovor. Razgovor se može odvijati kroz Skype ili uživo, u zavisnosti od poslodavca.

5. Dobijanje ugovora - Ako je poslodavac zadovoljan razgovorom i ako je pozicija otvorena onda će Vam poslodavac ponuditi ugovor.

6. Dobijanje radne vize - neki kandidati će morati da traže radnu vizu. Trajanje samog procesa dobijanje radne vize zavisi od ambasade.

7. Pristupanje kompaniji i Vaš prvi dan na poslu!1. Dobro se informišite o poslovanju i politici kompanije za čiju poziciju aplicirate. Sve potrebne informacije ćete naći, kako na oficijalnom sajtu određene kompanije, tako i putem nekih prijatelja, poslovnih partnera, poznanika, seminara, radionica itd.

2. Pokušajte da sastavite CV tako da ne zvuči nerealno već da bude u skladu sa vašim godinama, obrazovanjem i iskustvom. Dakle, izbegavajte laganje u biografiji, jer će ono pre ili kasnije biti razotkriveno. Trudite se da istaknete vaše vrline i sposobnosti.

5 Saveta pre odlaska i na razgovoru za posao:

1.. Trudite se da budete tačni, ustanite ranije i pripremite se bez stresa i žurbe. Ukoliko obavljate intervju putem skajpa OBAVEZNO proverite: kakva vam je internet konekcija (ukoliko nije najbolja idite kod prijatelja ili internet kafe jer ne želite da padnete na intervjuu zbog loše konekcije), proverite da li Vam je ispravna kamera (intervjuer mora da bude siguran da razgovara sa pravim kandididatom), kakva vam je profilna slika i poruka na skype profilu, da li ne sadrži uvredljive ili ne primerene sadržaje.

2. Obucite se prikladno, bez upadljivih detalja i ekcentrične frizure ili šminke. (osim ako je reč o nekom poslu u sferi umetnosti, pa je doza ekscentričnosti poželjna)

3. Pokušajte da delujete fokusirano a ne unezvereno i neodlučno. Iako u sebi razmišljate da nemate jasnu sliku šta biste hteli da radite i u kojoj oblasti biste se najbolje pokazali ili niste u mogućnosti da birate, ne dajte da to bude očigledno.

4. Nemojte loše govoriti o vašem prethodnom poslodavcu. To nijedan budući poslodavac ne želi da čuje, jer zna da se i sam može naći u istoj poziciji.

5. BDelujte zainteresovano, a ne pasivno. Potrudite se da i vi postavite neko logično i smisleno pitanje, ali tek kada intervju zvrši sa svojim pitanjima. Budite smireni, ali ne previše. Pokušajte da nađete neku zlatnu sredinu, da ne delujete ni previše napeto ni previše opušteno.

Ne zaboravite, na intervjuu se ne ocenjuje samo vaše znanje već kompletno ponašanje, stav, držanje, način komunikacije i uvažavanje sagovornika, opšta kultura. Sve ovo će ući u završnu odluku da li ćete proći u naredni krug i stići do cilja ili ne!

Ovo su samo neki od korisnih saveta, koji će vam, nadamo se, pomoći da dođete do posla. Mislite pozitivno, radite na sebi, informišite se o svemu i budite uporni.

Izvor: iSerbia.rs

Feron d.o.o. je najbrže rastuća kompanija za zapošljavanje u regionu. Svoju reputaciju izradili smo obezbeđujući pouzdanu uslugu i visoko kvalifikovan stručni kadar.

U saradnji sa relevantnim institucijama I stručnim školama, tražimo kvalitetno radno osoblje za rad u nekim od najvećih svetskih kompanija.

Pratimo našu viziju proširivanjem dnevne ponude i omogućavajuci kandidatima najbolje opcije za radna mesta gde će njihove kompetencije doći do izražaja.

Agencija Feron ima licencu za zapošljavanje izdatu od strane Ministarstva rada Republike Srbije.

Naša Vizija:


Težimo da svakom kandidatu obezbedimo mogućnost za sticanje iskustva, rada i finansijske sigurnosti.

Naša Misija


Feron d.o.o. je strateški partner kompanijama omogućavajući im da pronađu deo slagalice koji nedostaje kako bi oformili savrseni tim.

Srećni smo što Vam možemo pružiti priliku da život učinite uzudljivijim, da steknete nova iskustva, proputujete svet, upoznate nove kulture, steknete nova prijateljstva i zaradite u isto vreme.

Postavite Pitanje


Vaša email adresa neće biti objavljena. Markirana polja su obavezna *


logo

Vaša karijera počinje sa nama!

© 2019 | Aleksandar Milić