Ukoliko imate pitanja za nas možete nas kontaktirati i putem Skype-a:

vesna.feron
slađana.feron
katarina.feron

OKPreko-okeanski brodovi


Ako ste u potrazi za novom avanturom, želite da istražite svet i druge kulture, možemo vam ponuditi posao na najboljim preko-okeanskim kompanijama. • Chef de Partie
 • Assistant Chef de Partie
 • Chef de Partie Pastry
 • Sous Chef
 • Head Baker
 • Utility Cleaner
 • Waiter
 • Café Attendant
 • Stateroom Steward
 • Crew Purser
 • Guest Services Manager

Uslovi rada na preko-okeanskim brodovima:Pronađi Posao
slika

Rečni Brodovi

Ako želite da iskusite rad sa ljudima iz različitih zemalja, da putujete Evropom a ujedno zarađujete, da imate obezbeđen smeštaj i hranu, da iskusite novi način života, rečni brodovi su pravi izbor za Vas! Dunav, Rajna, Majna, Sena, Duouro čekaju na Vas, zaplovite u novu karijeru!

Bliski Istok

Bliski Istok

Rad za jednu od ekonomski najdobrostojećih regija na svetu ne samo da prestavlja privilegiju već i sjajnu mogućnost za razvoj uspešne karijere. Ako ste vredni, želite da se dokažete, imate želju da napređujete kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu, izabrali ste pravo mesto!


Uskoro nova otvaranja!


slika

Preko-okeanski brodovi

Ako ste željni avanture i želite da istražite svet, možemo Vam ponuditi rad na najboljim preko-okeanskim kompanijama na svetu. Ne propustite priliku da radite na luksuznim preko-okeanskim kruzerima, proputujete svet, radite u multi- etničkom okruženju i steknete nezaboravna iskustva.

slika

Autoindustrija

Tokom proteklih godinu dana agencija Feron je napravila značajan iskorak napred i omogućila hiljadama ljudi iz Srbije da se zaposli u Českoj. Ako ste vredni, želite da radite u inostranstvu, interesuje Vas autoindustrija, onda smo sigurni da ćemo naći pravi posao za Vas!


Feron d.o.o. je najbrže rastuća kompanija za zapošljavanje u regionu. Svoju reputaciju izradili smo obezbeđujući pouzdanu uslugu i visoko kvalifikovan stručni kadar.

U saradnji sa relevantnim institucijama I stručnim školama, tražimo kvalitetno radno osoblje za rad u nekim od najvećih svetskih kompanija.

Pratimo našu viziju proširivanjem dnevne ponude i omogućavajuci kandidatima najbolje opcije za radna mesta gde će njihove kompetencije doći do izražaja.

Agencija Feron ima licencu za zapošljavanje izdatu od strane Ministarstva rada Republike Srbije.

Naša Vizija:


Težimo da svakom kandidatu obezbedimo mogućnost za sticanje iskustva, rada i finansijske sigurnosti.

Naša Misija


Feron d.o.o. je strateški partner kompanijama omogućavajući im da pronađu deo slagalice koji nedostaje kako bi oformili savrseni tim.

Srećni smo što Vam možemo pružiti priliku da život učinite uzudljivijim, da steknete nova iskustva, proputujete svet, upoznate nove kulture, steknete nova prijateljstva i zaradite u isto vreme.

Postavite Pitanje


Vaša email adresa neće biti objavljena. Markirana polja su obavezna *


logo

Vaša karijera počinje sa nama!

© 2018 Aleksandar Milić All Rights Reserved.